responsive web templates

Környék

A társasháznak helyet adó terület az utóbbi években jelentős fejlődésen ment és megy át.
A régi bérházakat lebontották és a helyükre főleg kisebb lakásszámú társasházak épülnek, így az átgondolt városrendezési tervnek köszönhetően, napjainkra teljesen átalakul a kerület korábbi arculata, ezáltal egy kellemes hangulatú utcaképek vannak kialakulóban.

A terület infrastrukturális ellátottsága minden igényt kielégít, a közelben több orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola található.
A Nyírő Gyula Kórház (Lehel u. 59.) 5 percre és a XIII. kerületi Egészségügyi Szolgálat szakrendelője (Szegedi út 17.) 7 percre, a Napraforgó Tagóvoda (Petneházy u. 69.) 5 percre, a Csata utcai Általános Iskola (Csata u. 20.) 9 percre található.

A Váci úti Tesco hipermarket, a Kika lakberendezési áruház, az Újpesti piac és a Lehel téri piac, valamint az Újpesti városközpont autóval és tömegközlekedéssel is rövid idő alatt elérhető. Az ingatlan vonzáskörzetében (Béke tér) található az önkormányzat épülete, melynek közelsége a hivatalos ügyek elintézésében nagy segítséget nyújt. A környék kisebb-nagyobb boltokkal, szupermarketekkel (CBA) is jól el van látva, valamint több bankfiók is van, így a pénzügyek bonyolításához sem kell messzire menni. Aki a könnyed kikapcsolódást keresi, annak a Duna Plaza lehet célpont, ahol több étterem, mozi, üzlet várja a szórakozni vagy vásárolni vágyókat.

Mobirise

Megközelítés

Az általunk építendő társasház, a Szent László út 5. szám alatt, a Szent László út és a Mór utca által határolt területen, a jelenleg beépítetlen telken fog felépülni. A hely kiváló közlekedési útvonalak közelében található.
A lakóház elhelyezkedéséből adódóan tökéletes választás, akik a tömegközlekedést használják, a pár perc sétára található 1-es villamos, amellyel hamar elérhető a 3-as metró, valamint a 30-as, 30A-s, 230-as, 32-es, 105-ös autóbusz és a 914-es, 914A-s éjszakai járat megállója is.
Az ingatlant autóval is egyszerű megközelíteni, az M3-as autópálya bevezetője pár percre található.

Mobirise
Cím

1135 Budapest
Szent László út 5.


Elérhetőségek

Email: properties@foldana.hu
Telefon: 06-1-255-2055