html web templates

A cégcsoport

Mobirise


Foldana Properties

Foldana cégcsoport bemutató videó


2011-ben került sor a követeléskezelési üzletág elindításra, ennek is köszönhetően 2012-ben, 2013-ban a nettó éves árbevétel megduplázódott,
2014-ben másfélszeresére emelkedett, majd 2016-ban újra duplázódott, tehát öt év alatt megtízszereződött, és a cégcsoport fejlődése azóta is folyamatos. A követeléskezelési üzletág jelenleg országos szintű érdekeltségre tett szert, így vált ez a profil is cégünk egyik meghatározó ágazatává.

2015-ben újabb mérföldkőhöz érkeztünk a cégcsoport életében, megtörtént az ingatlanfejlesztési üzletág elindítása. Az első projekt Budapest belvárosában egy 52 lakásos lakópark építése volt, amely 100%-os értékesítési arány mellett 2017-ben került átadásra, mintegy 13 hónapon át tartó fejlesztés eredményeképp. Jelenleg egy 34 lakásos társasház építése van folyamatban, amelyet kifejezetten többgyermekes családok részére fejlesztünk. A lakópark átadása ez év júliusában várható, az értékesítés már ennél a projektnél is elérte a 90%-ot. Az ingatlanfejlesztés is folyamatos,  a fejlesztések hatására minden évben újabb épület átadása várható.

2016-ban sor került a cégcsoport pénzügyi szolgáltatásokra kiterjedő  tevékenységének fejlesztésére, MNB engedéllyel rendelkező 
pénzügyi vállalkozás megalapításával, amely tevékenységei közt szerepel  a követelésvásárlás, faktoring és a társasházi hitelezés. 
2018-ban a cégcsoport a magyar piacon szerzett több, mint 10  éves tapasztalata alapján Montenegróban is megkezdte tevékenységét  követeléskezelés területén, amelyet később a követelésvásárlás  és az ingatlanfejlesztési projektek fognak követni. 

A Foldana cégcsoportot a folyamatos fejlődés,  megbízhatóság és magas fokú szakmaiság jellemzi ügyfelei legnagyobb megelégedésére.

Cím

1135 Budapest
Jász utca 66/B.

Elérhetőségek

Email: properties@foldana.hu
Telefon: 06-1-255-2055